Wat is polarisatie?

De therapie richt zich op de chakra’s en energiebanen. Door allerlei gebeurtenissen in een mensenleven kan de normale werking van een chakra verstoord raken en mogelijk blokkeren. Deze therapie kan de werking van de chakra’s en de energiebanen weer herstellen. Door polariseren worden spanningen en angst verminderd of weggenomen. Problemen verdwijnen naar de achtergrond. De rust keert terug. Je wordt je bewust van de problemen waar je telkens tegen aanloopt.
Het geeft inzicht in je denken, laat voelen wie jij bent en wat je wilt.
Polariseren zorgt weer voor balans tussen lichaam en geest.
Tijdens de behandeling lig je op de massagetafel, met je kleding aan.

Helpt bij klachten zoals:
-Druk in je hoofd
-Slapeloosheid
-Moeilijk dingen kunnen loslaten
-Niet goed voor jezelf kunnen opkomen
-Uitgeput
-Jezelf kwijt geraakt/ relatie, werk, verlies
-Stress
-Pijnlijke gewrichten

Om klachten te kunnen oplossen zijn meerdere behandelingen nodig. 


Praktijk Balance and Energy is gevestigd in Wervershoof. Genoeg gratis parkeergelegenheid in de wijk. De praktijk is goed bereikbaar vanuit, Enkhuizen, Andijk, Medemblik, Onderdijk, Twisk, Zwaagdijk, Hoogkarspel, Hoorn, Grootebroek, Oosterblokker, Wognum, Zwaag, Berkhout, Hauwert, Opperdoes, Hem, Venhuizen, Bovenkarspel.

 

Informatie op deze website wordt enkel weergegeven als vrijblijvende informatie en zijn geen vervanging voor een geneeskundige behandeling. Raadpleeg zondig arts of specialist voor alles wat met uw gezondheid te maken heeft. De eigenaar van deze website kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de juistheid van of om welk ander kenmerk van de verstrekte informatie, noch voor het gebruik ervan.