Nek, schouder en gezicht is een gebied waar veel spanningsklachten voorkomen. Hier worden spanningen vastgehouden bij psychische of fysieke overbelasting. Door stress, bijvoorbeeld in uw relatie of op uw werk, kun je letterlijk: ‘een last op je schouders dragen’. Ook gespannen en veel achter de computer zitten kan zorgen voor vastzittende nek- en schouder spieren. Dit kan vervelende pijnklachten en hoofdpijn veroorzaken.

Een nek, schouder en gezichtsmassage is een fijne manier om deze spanning te verlichten. Uw spieren worden los gemasseerd, zodat de energie weer kan doorstromen en blokkades in de spieren worden opgeheven. Pijn, stress en hoofdpijn verdwijnen of verminderen.

Een goede nek–schouder-gezichtsmassage

  • verhoogd de bloedcirculatie naar, nek, schouders en gezicht
  • stimuleert de opname van zuurstof en voedingsstoffen
  • verbetert de concentratie
  • verlicht stijfheid in nek en schouders
  • verlicht hoofdpijn

De hoofd-, nek-, schoudermassage zorgt ervoor dat uw lichamelijk en geestelijk weer heerlijk kunt ontspannen.


Praktijk Balance and Energy is gevestigd in Wervershoof. Er is genoeg parkeergelegenheid in de wijk. De praktijk is goed bereikbaar vanuit, Hoogkarspel, Enkhuizen, Medemblik, Hoorn, Hauwert , Onderdijk, Andijk, Bovenkarspel, Hoogkarspel, Oosterblokker, Zwaag, Zwaagdijk, Wognum, Berkhout, Twisk, Opperdoes, Hem, Venhuizen, Grootebroek.

Informatie op deze website wordt enkel weergegeven als vrijblijvende informatie en zijn geen vervanging voor een geneeskundige behandeling. Raadpleeg zonodig arts of specialist voor alles wat met uw gezondheid te maken heeft. De eigenaar van deze website kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de juistheid van of om welk ander kenmerk van de verstrekte informatie, noch voor het gebruik ervan.