Een  ontspanningsmassage is bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn. Bij een ontspanningsmassage wordt de ademhaling dieper, spieren en pezen soepeler, het lichaam beter doorbloed en is er verbetering van de stofwisseling.

Bij een ontspanningsmassage wordt er meer aan de bewustwording van het lichaam gewerkt. Een ontspanningsmassage kan zowel lichamelijk als geestelijk werken voor het behoud van een goede gezondheid.


Praktijk Balance and Energy is gevestigd in Wervershoof. Er is genoeg parkeergelegenheid in de wijk. De praktijk is goed bereikbaar vanuit Andijk, Hauwert, Hoorn, Twisk, Opperdoes, Berkhout, Zwaagdijk, Grootebroek, Medemblik, Hoogkarspel, Onderdijk, Oosterblokker, Zwaag, Enkhuizen, Venhuizen, Bovenkarspel, Hem, Wognum.

Informatie op deze website wordt enkel weergegeven als vrijblijvende informatie en zijn geen vervanging voor een geneeskundige behandeling. Raadpleeg zo nodig arts of specialist voor alles wat met uw gezondheid te maken heeft. De eigenaar van deze website kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de juistheid van of om welk ander kenmerk van de verstrekte informatie, noch voor het gebruik ervan.