Ik kom voor cupping bij Ilona, mijn rug klachten worden met de week minder. Heel veel baat bij!!! super blij mee

 

Ik ben bij Ilona geweest voor voetreflex. Ik kwam voor maag en darmklachten waar ze in het ziekenhuis niks mee konden, door voetreflex bij Ilona is het vermindert en ook snel over en soms helemaal geen last meer. dank je

 

Ik ben bij Ilona een aantal keren wezen masseren, ze weet de juiste plekken te pakken. Het is lekker soepel daardoor geworden. Super Ilona Bedankt

 

Sinds een half jaar kom ik regelmatig bij Ilona voor een polarisatiebehandeling en ik moet zeggen dat dat naar volle tevredenheid is. De eerste keer was een beetje onwennig en ik wist niet helemaal wat ik moest verwachten, maar het ging eigenlijk vanaf het begin steeds wat beter.

Ik voelde me een stuk rustiger worden en ook veel meer in balans. De onrust die ik had werd steeds minder en ik kreeg ook meer energie. Op de een of andere manier maak je eveneens een persoonlijke groei door, waarbij je je echt goed voelt en je ook veel meer aan kunt.

Voor iedereen is dit echt een aanrader als je op zoek bent naar een betere balans en ook persoonlijke groei.

Naast het polariseren, ben ik sinds een aantal weken nu ook begonnen met cupping , vanwege regelmatig pijn in mijn rug. Dat heeft echt effect en ik heb veel minder last hiervan.

Kortom, de ervaringen die ik tot dit moment heb, zijn absoluut positief en ik zou polariseren en ook cupping iedereen echt aanraden.

Anoniem

 

-De polarisatie therapie heeft mij de afgelopen periode meer rust en ontspanning gebracht, maar vooral ook energie.

Het heeft mij ondersteund in mijn persoonlijke groei en wat daarin goed is voor mij. Ilona heeft mij geholpen om goed voor mezelf te gaan zorgen.

Haar vriendelijke, maar soms ook ‘harde’ aanpak heeft mij geholpen om mijzelf terug te vinden; wat vind ik belangrijk.

Elke behandeling is een stap vooruit, waardoor de balans in mijn leven weer terug komt!

Anoniem

 

Sinds mijn chakra- polarisatie behandelingen bij Ilona heb ik meer energie. En ben beter geaard. Voel me evenwichtiger in het leven staan. En kan makkelijker dingen loslaten. Ben opgewekter en vrolijker en heb meer zin om dingen aan te pakken en te doen.

Anoniem