Ik kom nu ruim een half jaar bij Ilona, in het begin voor massage voor mijn nek-schouderklachten, waar ik met fysio geen resultaat zag is het Ilona al vrij snel gelukt om de pijn een stuk minder te laten worden. Daar ik bekend ben met fybromyalgie en neuropathie stelde Ilona (zonder te pushen) voor om hier eens cupping voor te proberen. Het resultaat is verbluffend en nog steeds moeilijk voor mij om te begrijpen.

Waar ik eerst met een rollator of kruk liep, kan ik nu weer zelfstandig kleine stukjes lopen. Een verademing, ook de pijn van de neuropathie in mijn voeten verminderd door de magische handen van Ilona.

Polarisatie heeft op mij een rustgevend effect, zelfs zo dat als mijn haarziekte weer opvlamt Ilona dit aanvoelt en door polarisatie mij het vertrouwen kan geven dat het wel weer tot rust komt.

Ilona is een rustige, jonge vrouw die liefdevol aanvoelt wat je nodig hebt. Ze creëert een fijne sfeer, waar ik mij volledig op mijn gemak voel. Ik kan haar dus zeker aanraden!


Ik ging met aanhoudende hoofdpijnklachten naar Ilona. Ze heeft verschillende technieken gebruikt en m’n klanten zijn enorm afgenomen. Via massages en cupping kwam ik in aanraking met polarisatietherapie. Ilona weet door met mij te praten heel goed hoe ze mij kan helpen en daar ben ik enorm dankbaar voor!!

Ik kwam bij Ilona, omdat ik last had van vocht wat ik vast hield. Door de lymfedrainage is het weer hersteld, waardoor ik weer makkelijker kan bewegen. Ik zou het iedereen aanbevelen die vocht vast houdt.

Het lichaam functioneert het beste als alles in balance is. Ik kwam tot de conclusie dat dit bij mij niet het geval was.

Door een epileptische aandoening had ik een zekere angst ontwikkeld en dat blokkeerde weer het lichaam.
Dingen gaan elkaar versterken en je komt als het ware in een neerwaardse spiraal terecht.
Ik ging op zoek en vond Polarisatietherapie Balance and Energy in Wervershoof.
Hoe de behandeling in zijn werk ging was mij niet geheel duidelijk  maar ik geloofde erin dat het me zou helpen en
dan ga ik er ook helemaal voor.
Ilona had al aangegeven gezien mijn klachten dat het wel een aantal behandelingen in beslag zal nemen,ik kreeg
ook oefeningen mee. De behandelingen begonnen zijn vruchten af te werpen en ik deed trouw iedere dag mijn
aardoefeningen zoals Ilona mij dat aanrade.
Dit was de maximale inzet en vind ik alleen dan mag je ook wat verwachten. Het resultaat mag er dan ook zijn,
ik ben van mijn angst af en het heeft mij veel rust gegeven.
Als je ontdekt dat er een disbalance is in het lichaam raad ik je aan om contact op te nemen met Balance and Energy in
Wervershoof.

Een paar maanden geleden kwam ik voor een behandeling bij Ilona van Balance and Energy. Dat is een van de beste dingen die ik heb kunnen doen. Vanaf de eerste behandeling – een heerlijke ontspanningsmassage – maakte Ilona mij ook bekend met de “cupping-methode”. Ik vond het eerst maar gek, allerlei zuignapjes op de rug. Wel 40! Deze bleven strak zitten terwijl Ilona mijn benen een heerlijke behandeling gaf. Als héél lang heb ik rugklachten. Al vele jaren fysiotherapie bezocht en veel pijnstillers gebruikt. Vanaf het begin verminderden deze rugklachten en nu ben ik al wekenlang geheel pijnvrij! Ik vind het heel bijzonder. Wat de fysio nooit gelukt is, lukt Ilona wel. Ze behandelt rustig en verzorgd. Ik kan haar van harte aanbevelen!


Ik kom voor cupping bij Ilona, mijn rug klachten worden met de week minder. Heel veel baat bij!!! super blij mee


Ik ben bij Ilona geweest voor voetreflex. Ik kwam voor maag en darmklachten waar ze in het ziekenhuis niks mee konden, door voetreflex bij Ilona is het vermindert en ook snel over en soms helemaal geen last meer. dank je


Ik ben bij Ilona een aantal keren wezen masseren, ze weet de juiste plekken te pakken. Het is lekker soepel daardoor geworden. Super Ilona Bedankt


Sinds een half jaar kom ik regelmatig bij Ilona voor een polarisatiebehandeling en ik moet zeggen dat dat naar volle tevredenheid is. De eerste keer was een beetje onwennig en ik wist niet helemaal wat ik moest verwachten, maar het ging eigenlijk vanaf het begin steeds wat beter.

Ik voelde me een stuk rustiger worden en ook veel meer in balans. De onrust die ik had werd steeds minder en ik kreeg ook meer energie. Op de een of andere manier maak je eveneens een persoonlijke groei door, waarbij je je echt goed voelt en je ook veel meer aan kunt.

Voor iedereen is dit echt een aanrader als je op zoek bent naar een betere balans en ook persoonlijke groei.

Naast het polariseren, ben ik sinds een aantal weken nu ook begonnen met cupping , vanwege regelmatig pijn in mijn rug. Dat heeft echt effect en ik heb veel minder last hiervan.

Kortom, de ervaringen die ik tot dit moment heb, zijn absoluut positief en ik zou polariseren en ook cupping iedereen echt aanraden.

Anoniem


De polarisatie therapie heeft mij de afgelopen periode meer rust en ontspanning gebracht, maar vooral ook energie.

Het heeft mij ondersteund in mijn persoonlijke groei en wat daarin goed is voor mij. Ilona heeft mij geholpen om goed voor mezelf te gaan zorgen.

Haar vriendelijke, maar soms ook ‘harde’ aanpak heeft mij geholpen om mijzelf terug te vinden; wat vind ik belangrijk.

Elke behandeling is een stap vooruit, waardoor de balans in mijn leven weer terug komt!

Anoniem


Sinds mijn chakra- polarisatie behandelingen bij Ilona heb ik meer energie. En ben beter geaard. Voel me evenwichtiger in het leven staan. En kan makkelijker dingen loslaten. Ben opgewekter en vrolijker en heb meer zin om dingen aan te pakken en te doen.

Anoniem